Ποιοί Είμαστε

Χρίστος Μίνωος Χριστοδουλάκης

christosc@tggt.gr

Ο Χρίστος Μίνωος Χριστοδουλάκης γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 1956 στην Αθήνα, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Σπούδασε στην Αθήνα και το Παρίσι Εφαρμοσμένες Τέχνες, αλλά η επαγγελματική του καριέρα εξελίχθηκε στον χώρο του τουρισμού από το 1981. Από το 1983, που άρχισε να εργάζεται στο Τράβελ πλαν1* διετέλεσε διευθυντής σε διάφορα τμήματα, όπως Συνέδρια & Εκδηλώσεις, Πρόγραμμα κρουαζιέρας και Ειδικά ταξίδια κινήτρων. Το 1999 έγινε Υποδιευθυντής και Εμπορικός Διευθυντής παίρνοντας υπό τον έλεγχό τον ανασχεδιασμό της εταιρείας. Υπό την ευθύνη και την εποπτεία του το Τράβελ πλαν* κατέστη ο μεγαλύτερος ελληνικός Ταξιδιωτικός οργανισμός. Από το Μάρτιο 2010 έως το Δεκέμβριο του 2011 εργάστηκε στο GS Τράβελ ως Εμπορικός Διευθυντής και δημιούργησε το εμπορικό σήμα αναψυχής "Δε μποξ τράβελ".2*

Από τον Απρίλιο του 2013 αποτελεί ιδρυτικό μέλος της εταιρείας μας, μιας Ιδιωτικής Κεφαλαιουχικής Εταιρίας που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού.

Εκπροσωπεί τον  HATTA (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Ταξιδιωτικών και Τουριστικών Γραφείων) στην επιτροπή των Τουρ οπεράτορ της  ECTAA (Ένωση Ευρωπαίων Ταξιδιωτικών Πρακτόρων και Διοργανωτών Εκδρομών) όπου ασχολείται με την αναθεώρηση της οδηγίας για τα οργανωμένα ταξίδια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Travel Plan1*       The Box Travel2*

Business Partner | TGGT I.K.E


Δημήτρης Χρυσομάλλης

dimitrisc@tggt.gr

Ο Δημήτρης Χρυσομάλλης γεννήθηκε στην Αθήνα, τον Μάρτιο του 1953. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους. Σπούδασε στην Αθήνα, αποφοίτησε από το Πρότυπο 1ο Λύκειο στην Πλάκα και συνέχισε στο τμήμα Οικονομικών Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Με εμπειρία πάνω από 40 χρόνια στον κλάδο του Τουρισμού, ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές του έτους 1973, στην ΕΛΜΕΣ ( Ελληνικές Μεσογειακές Γραμμές) την μεγαλύτερη και πιο γνωστή εταιρία κρουαζιέρας και θαλασσίων μεταφορών εκείνης της εποχής. Στις αρχές του έτους 1980 μετακινήθηκε στο Λίμπρα τουρ1*, κάνοντας την είσοδό του στο χώρο του εισερχόμενου τουρισμού, με τον γκουρού του Τουρισμού, Αρτέμη Κοτσιφάκη.

Από τότε δραστηριοποιείται  στον εισερχόμενο τουρισμό. Το 1982 Ίδρυσε και διεύθυνε το τμήμα εισερχομένου τουρισμού του Τράβελ πλαν2*, από το 1985 μέχρι το 1994 διεύθυνε το  Γκρεκόραμα3*, το πρακτορείο διεκπεραίωσης των υπηρεσιών εδάφους του μεγαλύτερου Ιταλικού ταξιδιωτικού γραφείου για την Ελλάδα Κομίτουρς4*, όπως επίσης διετέλεσε και Διευθυντής συμβολαίων της Κομίτουρς4* για την Ελλάδα.

Κατά το έτος 1994 εντάχθηκε στο μεγαλύτερο παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού, TUI Γκρουπ, ως Διευθυντής σταθμού (και ιδρυτής του υποκαταστήματος), στη Σαντορίνη, υπό την επωνυμία Αίρτουρ Γκρις.5*

Επανήλθε στην Αθήνα το έτος 2002 στην TUI Χελλάς ως Διευθυντής σταθμού.

Κατά το έτος 2004, συναντήθηκε εκ νέου με παλιούς συντρόφους του στην Τράβελ πλαν2* όπου και διετέλεσε  Διευθυντής Εισερχόμενου τουρισμού έως το τέλος του έτους 2009.

Από το Μάρτιο του 2010 έως τον Οκτώβριο του 2011 εργάστηκε στο GS Τράβελ ως Διευθυντής εισερχόμενου τουρισμού και συγκεκριμένα για το Δε μπόξ τράβελ.6*

Πιο πρόσφατα ο Δημήτρης έχει εργαστεί ως σύμβουλος Ελληνικών και Διεθνών τουριστικών οργανισμών.

Από τον Απρίλιο του 2013 αποτελεί ιδρυτικό μέλος της TGGT, μια ιδιωτική κεφαλαιουχικής εταιρίας που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού.

Libra Tour1*       Travel Plan2*         Grecorama3*       Comitours4*       Airtour Greece5*       The Box Travel6*

Business Partner | TGGT Ι.Κ.Ε.